Tieteellisesti tutkittu ja testattu unettomuuden lääkkeetön hoito

Ota uni haltuun!

 

Hyvän unen salaisuus -verkkovalmennuksella

Seuraava kurssi alkaa 16.5, ennakkoilmoittautuminen aukeaa 6.5. Tervetuloa mukaan kurssille!

 

Nukkuminen on elämän tärkein perustaito. Unen lisäksi hyvinvoinnin peruspilareita ovat oikeanlainen ravitsemus ja liikunnallinen elämäntapa. Jos nukut huonosti tai liian vähän, et jaksa kiinnittää huomiota ruokavalioosi etkä liikkua riittävästi. Toisaalta, oikeanlaisella ruokavaliolla ja sopivalla määrällä liikuntaa rakennat edellytyksiä hyvälle nukkumiselle. Huolehdithan siis, että kaikki nämä kolme elämäsi tärkeintä osa-aluetta ovat kunnossa ja keskenään tasapainossa.

Opi hyvän unen salaisuus!

Hyvän unen salaisuus on neljä viikkoa kestävä verkkovalmennus, jonka aika opit parantamaan jaksamistasi ja edistämään hyvinvointiasi laadukkaan levon avulla. Kurssilla valmentajanasi toimii Suomen johtava unilääkäri ja kurssille voit osallistua kätevästi vaikka kotisohvaltasi käsin, silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

 

Neljä viikkoa kestävä matka kohti pirteämpää päivää

Valmennuksen aikana opit perusasiat unen rakenteesta ja fysiologisista vaikutuksista. Lisäksi saat käyttöösi käytännön työkaluja, joiden avulla opit itse luomaan edellytykset sille, että unesi olisi joka yö laadukasta ja palauttavaa.

Verkkovalmennus sisältää:

  • neljä viikkoa kestävän matkan unen maailmaan, jolla oppaanasi toimii Suomen johtava unilääkäri Henri Tuomilehto
  • unilääkärin virtuaalivastaanoton
  • unilääkärin viikoittaiset video-opasteet
  • unilääkärin räätälöimät käytännön harjoitustehtävät
  • käytännön työkalut unen laadun parantamiseen 
  • bonusvideot: venyttely, mindfulness sekä unihäiriöt

 

Haluan mukaan kurssille!

Mitä kurssi maksaa?

4 viikon Hyvän unen salaisuus -verkkovalmennus maksaa vain 69 €.
Maksat turvallisesti Checkout Finlandin kautta verkkopankkitunnuksillasi.

 

Älä anna huonon unen olla esteenä hyvinvoinnille. Unta voi parantaa.

Kurssialustana toimii Campwire, joka on erittäin helppokäyttöinen verkkokurssiohjelma. Parhaan toimivuuden varmistamiseksi suosittelemme selaimeksi Chromea. Kurssi on käytössäsi 24/7, missä ja milloin vain, tietokoneellasi, tabletillasi ja puhelimellasi. Ostettuasi kurssin pääset heti tutustumaan kurssin sisältöön tarkemmin.

Annamme sinulle mahdollisuuden kokeilla valmennustamme riskittömästi ja annamme sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiimme, ilmoita siitä meille 14 päivän kuluessa kurssin ostamisesta niin palautamme rahasi takaisin.

 

Osta kurssi

 

Mietityttääkö vielä jokin asia? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Voit lähettää kysymyksesi asiakaspalvelu@oivauni.fi, vastaamme mahdollisimman pian.