Ota uni haltuun!

Ota uni haltuun!

Hyvän unen salaisuus -verkkovalmennus

Kurssi ei ole tällä hetkellä myynnissä.

 

Hyvä uni ja palautuminen mahdollistavat hyvän vireystilan jokaiseen päivään. Uni on hyvän olon tärkein lähde, jopa 95 % palautumisestamme tapahtuu unen avulla.

Yksilöllisiä eroja ihmisten välillä on paljonkin. Hyvät nukkujat palautuvat paremmin. Laadukas päivä syntyy siis taidosta palautua ja sitä taitoa voi kehittää systemaattisella valmennuksella aivan kuten muitakin ominaisuuksia. Verkkokurssimme avulla opit, kuinka sinä voit palautua unen avulla laadukkaammin ja voida kokonaisvaltaisesti paremmin.

Kurssin aktiivinen univalmennusjakso kestää neljä viikkoa, joiden aikana laadukkaamman lepäämisen taitoa opiskellaan systemaattisesti viikoittaisten video-ohjeiden ja tehtävien avulla. Koko kurssin ajan sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä kurssiin liittyen. Kurssin jälkeen jatkat aikaansaatujen terveelliseen elämäntapaan tähtäävien muutosten ylläpitoa ja kehittämistä omatoimisesti saamasi opastuksen avulla.

 


Unettomuuden lääkkeetön hoitomenetelmä, joka tuottaa tuloksia

Olemme hoitaneet tuhansia unettomia asiakkaita lääkkeettömin hoitokeinoin jo seitsemän vuoden ajan saaden erinomaisia tuloksia hoitomenetelmistämme.
Tietoyhteiskunnassamme ihmiset haluavat hoitokeinoja ja -menetelmiä nopeasti omassa tahdissaan, joten koimme, että ryhmätapaamiset paikan päällä eivät enää ole tätä päivää. Siksi kehitimme Hyvän unen salaisuus -verkkovalmennuksen. Verkkovalmennus ei sido unetonta tiettyihin aikatauluihin vaan hoitomenetelmää voi toteuttaa omassa tahdissa oman aikataulun mukaisesti.
Meillä voit aloittaa unettomuuden lääkkeettömän hoidon kotisohvalta käsin ilman käyntiä lääkärin vastaanotolla.

 


Haluatko sinä olla paras painos itsestäsi?

Huonosti nukkuva ja univajeessa oleva ihminen usein enää tunnista, onko hän virkeä vai ei. Se, että nukahdat todella nopeasti jo 1-2 minuutin aikana, ei välttämättä tarkoita erinomaisia unenlahjoja vaan saattaa kieliä univajeesta ja poikkeuksellisesta väsymyksestä iltaisin. Älä hae selitystä väsymykselle, ärtyneisyydelle, keskittymiskyvyttömyydelle tai muistin heikentymiselle muista tekijöistä, kuten stressi. Kyse saattaa olla niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin riittämätön tai huonolaatuinen uni.

 

Katso lyhyt videoklippi kurssin viikolta kolme, jossa Henri kertoo ruokailurytmistä ja sen vaikutuksesta vireystilaan.


Tieteellisesti tutkittu ja huippu-urheilijoilla testattu univalmennusmenetelmä

Valmennuksen pitää unilääkäri dosentti Henri Tuomilehto. Tuomilehdon valmennus perustuu yli 15 vuoden omaan lääketieteelliseen tutkimustietoon ja käytännön kokemukseen. Hyvän unen salaisuus -verkkokurssi perustuu tieteellisesti tutkittuun univalmennusmenetelmään.

Tuomilehdon univalmennusmenetelmää käyttävät mm. Suomen Olympiajoukkueen sekä HJK:n urheilijat.

 


Älä tingi unesta, arvosta untasi

Virkistävä uni on terveytemme ja laadukkaan elämän ehdoton perusta. Me kaikki haemme hyvää jaksamista, joka syntyy mielen ja elimistön energisyydestä. Päivittäinen energisyys syntyy taidosta palautua. Ja mikä hienointa, tätä taitoa voidaan parantaa ja kehittää. Se oikea palautuminen, kun nimittäin tapahtuu säännönmukaisella, hyvällä nukkumisella!
Nukkuminen määrittelee seuraavan päiväsi.

 


Mitä hyötyä sinulle on tästä kurssista?

1. Saat käyttöösi työkalut ja erikoislääkärin ohjauksen väsymyksen poistamiseen sekä omatoimiseen nukkumisen ja palautumisen opiskeluun

2. Opit konkreettisia tapoja rytmittää päiväsi oikein levon, ravitsemuksen ja aktiviteettien välillä

3. Opit erilaisia lähestymistapoja oman toimintasi tarkasteluun

4. Opit erottamaan mitkä asiat kuormittavat, ja mitkä palauttavat sinua

5. Opit tunnistamaan millainen nukkuja olet

6. Saat tietoa unen fysiologiasta

Me ja asiakkaamme olemme saaneet huomata, miten suuri merkitys on yksilön omilla valinnoilla jokapäiväisessä elämässä liittyen hyvän unen rakentamiseen. Hyvää unta lähdetään rakentamaan jo aamusta alkaen herätessä uuteen aamuun.

 


Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Sinulle, joka kärsit unettomuudesta

Sinulle, joka tunnistat itsestäsi jonkun näistä tyypillisistä puutteelliseen tai huonolaatuiseen uneen liittyvistä oireista: heikentynyt jaksaminen, aamuäreisyys, päiväväsymys, puhti poissa työpäivän jälkeen, muistiongelmat, aloitekyvyttömyys, keskittymiskyvyn puute

Sinulle, joka tavoittelet parempaa suorituskykyä, työkykyä tai elämänlaatua

Sinulle, joka koet omassa unessa ja palautumisessa olevan ongelmia

Sinulle, joka haluat yrittää omin voimin parantaa untasi lääkärin ohjeiden avulla, etkä koe tarvitsevasi unitutkimusta

 

Haluan mukaan kurssille!

 


Mitä kurssi maksaa?

4 viikon Hyvän unen salaisuus -verkkovalmennus maksaa vain 69 €.
Maksat turvallisesti Checkout Finlandin kautta verkkopankkitunnuksillasi.

 


Älä anna huonon unen olla esteenä hyvinvoinnille. Unta voi parantaa.

 

Kurssialustana toimii Campwire, joka on erittäin helppokäyttöinen verkkokurssiohjelma. Parhaan toimivuuden varmistamiseksi suosittelemme selaimeksi Chromea. Kurssi on käytössäsi 24/7, missä ja milloin vain, tietokoneellasi, tabletillasi ja puhelimellasi. Ostettuasi kurssin pääset heti tutustumaan kurssin sisältöön tarkemmin sekä katsomaan Aktiivinen uni -videon.


Annamme sinulle mahdollisuuden kokeilla valmennustamme riskittömästi ja annamme sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiimme, ilmoita siitä meille 14 päivän kuluessa kurssin ostamisesta niin palautamme rahasi takaisin.

 

Osta kurssi

 


Mietityttääkö vielä jokin asia? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Voit lähettää kysymyksesi asiakaspalvelu@oivauni.fi, vastaamme mahdollisimman pian.