Hinnasto 1

Verkko­valmennukset

 

Meillä unettomuuden lääkkeettömät hoitomenetelmät voidaan aloittaa jo kotisohvalta käsin ilman käyntiä lääkärin vastaanotolla. Tarjoamme univalmennusmenetelmän, joka tähtää sinun parempaan hyvinvointiisi.

Onko jaksamisesi heikentynyt? Oletko aamuisin äreä? Väsyttääkö sinua päivisin? Onko puhtisi poissa työpäivän jälkeen? Kärsitkö muistiongelmista, aloitekyvyttömyydestä tai keskittymiskyvyn puutteesta?

Jos tunnistat itsesi yhdestäkin näistä tyypillisistä puutteelliseen tai huonolaatuiseen uneen ja palautumiseen liittyvistä oireista, verkkokurssimme on tehty juuri sinua varten. Valmennuskurssimme on tarkoitettu myös sinulle, joka tavoittelet parempaa suorituskykyä, työkykyä tai elämänlaatua.

Valmennuksen pitää alan ehdoton huippuasiantuntija, unilääkäri ja -tutkija Henri Tuomilehto. Tuomilehdon valmennusmetodi perustuu yli 15 vuoden käytännön kokemukseen ja omaan lääketieteelliseen tutkimustietoon. Hän toimii paremman nukkumisen ja palautumisen asiantuntijana suomalaisessa yritysmaailmassa sekä huippu-urheilussa asiakkainaan muun muassa Suomen Olympiakomitea ja HJK-urheilijat.

Hyvän unen salaisuus -verkkokurssin
aikataulu kevät 2018

  • Helmikuun kurssi alkoi 14.2.2018
  • Maaliskuun kurssi alkaa 14.3.2018
    ennakkoilmoittautuminen 7.3.2018 alkaen
  • Huhtikuun kurssi alkaa 11.4.2018
    ennakkoilmoittautuminen 4.4 alkaen