Urheilijoiden univalmennus 1

Urheilijoiden univalmennus

Huippu-urheilussa on alettu viime aikoina ymmärtää hyvän palautumisen merkitys onnistuneen suorituksen edellytyksenä. Myös urheilijat itse arvioivat pystyvänsä parempiin suorituksiin oikeanlaisella uniopastuksella.

Tuoreet tutkimustulokset osoittavat kiistattomasti, että urheilijoilla on uniongelmia siinä missä muillakin, mutta systemaattisesti toimimalla jo varsin pienillä muutoksilla saadaan aikaan merkittäviä hyödyllisiä vaikutuksia.

Oivauni on Henri Tuomilehdon johdolla luonut oman konseptinsa urheilijoiden nukkumisen parantamiseksi. Tuomilehto on tehnyt yhteistyötä uniasioissa esimerkiksi HJK:n, Ilveksen, Kalpan ja HPK:n jääkiekkojoukkueiden sekä Puolustusvoimien Urheilukoulun kanssa.

Oivauni on Suomen Olympiajoukkueen virallinen kumppani, joka dosentti Henri Tuomilehdon johdolla valmentaa Olympiajoukkueen urheilijat parempaan uneen ja sitä kautta parempaan palautumiseen. Uni on ominaisuus, jota urheilijat ja kuka tahansa muukin voi parantaa valmentautumisella. Oivauni ja Olympiajoukkue hakevat yhdessä menestystä yötä myöden.


Urheilijoiden univalmennus

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää urheilijoille räätälöidystä univalmennuksesta.