Ota uni haltuun!

Ota uni haltuun!

Hyvän unen salaisuus -verkkovalmennus

Seuraava kurssi alkaa ensi vuoden alussa.

 

Uni on hyvän olon tärkein lähde. Hyvän unen salaisuus -verkkokurssin avulla opit palautumaan unen avulla laadukkaammin ja siten voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Kurssin aktiivinen univalmennusjakso kestää neljä viikkoa, joiden aikana laadukkaamman lepäämisen taitoa opiskellaan systemaattisesti viikoittaisten ohjeiden avulla. Koko kurssin ajan sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä valmennukseen liittyen. Kurssin jälkeen jatkat aikaansaatujen terveelliseen elämäntapaan tähtäävien muutosten ylläpitoa ja kehittämistä omatoimisesti saamasi opastuksen avulla.

 

Osta kurssi

 


Unettomuuden lääkkeetön hoitomenetelmä

Olemme hoitaneet tuhansia unettomia asiakkaita lääkkeettömin hoitokeinoin jo seitsemän vuoden ajan saaden erinomaisia tuloksia hoitomenetelmistämme.
Tietoyhteiskunnassamme ihmiset haluavat hoitokeinoja ja -menetelmiä nopeasti omassa tahdissaan, joten koimme, että ryhmätapaamiset paikan päällä eivät enää ole tätä päivää. Siksi kehitimme Hyvän unen salaisuus -verkkovalmennuksen. Verkkovalmennus ei sido unetonta tiettyihin aikatauluihin vaan hoitomenetelmää voi toteuttaa omassa tahdissa oman aikataulun mukaisesti.
Meillä voit aloittaa unettomuuden lääkkeettömän hoidon kotisohvalta käsin ilman käyntiä lääkärin vastaanotolla.

 


Olenko minä paras painos itsestäni?

Huonosti nukkuva ja univajeessa oleva ihminen usein enää tunnista, onko hän virkeä vai ei. Se, että nukahdat todella nopeasti jo 1-2 minuutin aikana, ei välttämättä tarkoita erinomaisia unenlahjoja vaan saattaa kieliä univajeesta ja poikkeuksellisesta väsymyksestä iltaisin. Älä hae selitystä väsymykselle, ärtyneisyydelle, keskittymiskyvyttömyydelle tai muistin heikentymiselle muista tekijöistä, kuten stressi. Kyse saattaa olla niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin riittämätön tai huonolaatuinen uni.

 

Katso videoklippi kurssista


Tieteellisesti tutkittu univalmennusmenetelmä

Valmennuksen pitää unilääkäri dosentti Henri Tuomilehto. Tuomilehdon valmennus perustuu yli 15 vuoden omaan lääketieteelliseen tutkimustietoon ja käytännön kokemukseen. Hyvän unen salaisuus -verkkokurssi perustuu tieteellisesti tutkittuun univalmennusmenetelmään.

Tuomilehto toimii asiantuntijana paremman nukkumisen ja palautumisen osalta suomalaisessa yritysmaailmassa sekä huippu-urheilussa asiakkainaan mm. Suomen Olympiakomitea ja HJK-urheilijat.

 

Haluan mukaan Henrin oppiin!

 


Älä tingi unesta, arvosta untasi

Virkistävä uni on terveytemme ja laadukkaan elämän ehdoton perusta. Me kaikki haemme hyvää jaksamista, joka syntyy mielen ja elimistön energisyydestä. Päivittäinen energisyys syntyy taidosta palautua. Ja mikä hienointa, tätä taitoa voidaan parantaa ja kehittää. Se oikea palautuminen, kun nimittäin tapahtuu säännönmukaisella, hyvällä nukkumisella!
Nukkuminen määrittelee seuraavan päiväsi.

 

Haluan herätä pirteänä päivään!

 


Mitä hyötyä sinulle on tästä kurssista?

1. Saat käyttöösi työkalut ja erikoislääkärin ohjauksen väsymyksen poistamiseen sekä omatoimiseen nukkumisen ja palautumisen opiskeluun

2. Opit konkreettisia tapoja rytmittää päiväsi oikein levon, ravitsemuksen ja aktiviteettien välillä

3. Opit erilaisia lähestymistapoja oman toimintasi tarkasteluun

4. Opit erottamaan mitkä asiat kuormittavat, ja mitkä palauttavat sinua

5. Opit tunnistamaan millainen nukkuja olet

6. Saat tietoa unen fysiologiasta

Me ja asiakkaamme olemme saaneet huomata, miten suuri merkitys on yksilön omilla valinnoilla jokapäiväisessä elämässä liittyen hyvän unen rakentamiseen. Hyvää unta lähdetään rakentamaan jo aamusta alkaen herätessä uuteen aamuun.

 


Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Sinulle, joka kärsit unettomuudesta

Sinulle, joka tunnistat itsestäsi jonkun näistä tyypillisistä puutteelliseen tai huonolaatuiseen uneen liittyvistä oireista: heikentynyt jaksaminen, aamuäreisyys, päiväväsymys, puhti poissa työpäivän jälkeen, muistiongelmat, aloitekyvyttömyys, keskittymiskyvyn puute

Sinulle, joka tavoittelet parempaa suorituskykyä, työkykyä tai elämänlaatua

Sinulle, joka koet omassa unessa ja palautumisessa olevan ongelmia

Sinulle, joka haluat yrittää omin voimin parantaa untasi lääkärin ohjeiden avulla, etkä koe tarvitsevasi unitutkimusta

 

Haluan mukaan kurssille!

 


Mitä kurssi maksaa?

4 viikon Hyvän unen salaisuus -verkkovalmennus maksaa vain 69 €.
Maksat turvallisesti Checkout Finlandin kautta verkkopankkitunnuksillasi.

 


Älä anna huonon unen olla esteenä hyvinvoinnille. Unta voi parantaa.

 

Kurssialustana toimii Campwire, joka on erittäin helppokäyttöinen ohjelma-alusta. Parhaan toimivuuden varmistamiseksi suosittelemme selaimeksi Chromea. Kurssi on käytössäsi 24/7, missä ja milloin vain, tietokoneellasi, tabletillasi ja puhelimellasi. Ostettuasi kurssin pääset heti tutustumaan kurssin sisältöön tarkemmin sekä katsomaan Aktiivinen uni -videon.


Annamme sinulle mahdollisuuden kokeilla valmennustamme riskittömästi ja annamme sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiimme, ilmoita siitä meille 14 päivän kuluessa kurssin ostamisesta niin palautamme rahasi takaisin.

 

Osta kurssi


Mietityttääkö vielä jokin asia? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Voit lähettää kysymyksesi asiakaspalvelu@oivauni.fi, vastaamme mahdollisimman pian.